shadow

Werken bij Orange?

Ben jij een goede luisteraar of heb je eerder het talent om jouw passie over te brengen? Weet jij altijd van aanpakken of leid je misschien graag een team? Wij zoeken klantgerichte en communicatieve medewerkers. In de aanbieding: een toffe job bij telecomgigant Orange. Want bij Orange tekenen, da's werken in een ambitieuze omgeving mét doorgroeimogelijkheden. Een passie voor telecom en ervaring in sales of een customer service job zijn zeker pluspunten. Administratief sterk zijn ook!

Wat staat je te wachten bij Orange?

Tekenen voor een job bij Orange staat gelijk aan tekenen voor ontwikkeling, mobiliteit en opportuniteiten. Alle medewerkers krijgen de kans om zichzelf te ontplooien en te groeien binnen de onderneming want ook Orange zelf staat niet stil. Het is een dynamisch en innoverend bedrijf. Zelfs één van de meest toonaangevende telecommunicatieoperatoren op de Belgische markt. 

Werken bij Orange is...

  • Werken in een bedrijf dat mee is met de laatste technologische ontwikkelingen.
  • Werken in een open werkomgeving.
  • Kansen krijgen om te groeien.
  • Kansen krijgen om verantwoordelijkheid te nemen.

Momenteel zijn we op zoek naar verschillende kandidaten om op te starten als:

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31

Uitgebreid vacatures zoeken