shadow

Een studentenjob zoeken via Unique: een fluitje van een cent

Unique heeft vacatures voor studenten bij de vleet. We helpen je om de ideale studentenjob te pakken te krijgen: leuk werk, goed betaald en perfect geregeld.

Neem je agenda maar al klaar om aan te duiden wanneer je tijd hebt om te werken. Let’s go!

VIND EEN STUDENTENJOB

Eerste hulp bij solliciteren

Een toffe job vinden, is maar het halve werk. Want hoe krijg je die baan straks ook écht vast? Wij helpen je met straffe sollicitatietips en gidsen je zo door het hele traject: van zoektocht tot ondertekening!

CV en motivatiebrief

Krijg je geen letter op papier? Lijkt het alsof de knipperende cursor van je lege document je in je gezicht uitlacht omdat je motivatiebrief maar niet lukt? Geen paniek: we helpen je op weg!

Werken bij Unique

Waarom zou je het verder gaan zoeken? Ook wij zijn altijd op zoek naar talent! En vanuit onze ervaring weten we perfect hoe we een witte raaf kunnen herkennen als we er een tegenkomen.

Hierheen voor stages

Een stage die jou voorbereidt op een fantastische carrière? Waar je volop bijleert en het bedrijfsleven van binnenuit leert kennen? Bij Unique kan je alvast terecht.

Over Unique

Wij zijn al meer dan veertig jaar een HR-specialist. That’s right, toen we begonnen droeg iedereen nog wijde broeken en ronde zonnebrillen. In die lange tijd bouwden we veel ervaring op. En daar geniet jij nu van in je zoektocht naar werk.

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31

Uitgebreid vacatures zoeken