shadow

Uitzenden

Unique zoekt proactief geschikte kandidaten. We vinden ze via vestigingen op toplocaties, sociale media, jobplatforms, onze website, onze Job Recruitment Day, ons netwerk van medewerkers en mond-tot-mondreclame. En we testen onze kandidaten nog voor onze klanten de vraag naar uitzendmedewerkers gesteld hebben.
  • In onze databank bewaren we de testgegevens van alle kandidaten die we gescreend hebben. Dat is handig als u met een piekbelasting geconfronteerd wordt: u krijgt snel ondersteuning en Unique biedt u praktische en administratieve flexibiliteit.
  • Al onze vestigingen hebben online toegang tot alle informatie van gescreende kandidaten, lokaal, regionaal en nationaal. U krijgt snel de juiste kandidaat.
  • Ons partnership is ideaal om uw personeelsbestand flexibel te maken of te houden. Want uitzenden is een vak van vele facetten: werving, selectie, outsourcing, detachering, en loopbaanadvies.

Personeel nodig?

Hebt u snel de juiste kandidaten nodig? Voor tijdelijke of vaste functies? In algemene of specifieke sectoren?

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31