shadow

 

Je netwerk is geld waard 

Hey jij, ja jij! Wat zou jij doen met 300 euro? Shoppen, snoepreisje, een bezoekje aan een sterrenrestaurant of je interieur een upgrade geven? Wat moet je doen? Bring some friends!  

Bring a Friend

Heb jij in je netwerk een starter of professional die uitkijkt naar een nieuwe uitdaging? Fantastisch, dan willen we die heel graag ontmoeten. Vul onderstaande gegevens in en Unique gaat voor jouw vrienden op zoek naar een nieuwe job

Vinden we voor jouw vriend of vriendin de ideale jobmatch? Dan ben je €300 rijker!

Vul hier je gegevens in:

Ken je iemand die op zoek is?

Select choices

Check your mailbox!

Eens klaar met het invullen van alle gegevens, ontvang je van ons een bevestigingsmail met een korte toelichting over de Bring a Friend actie. Ken je nog meer vrienden of kennissen die op zoek zijn naar een job? Goed nieuws, want hoe meer vrienden je aan het werk zet, hoe meer eurootjes in je portemonnee!

Next step? Go!

Nadat je hierboven de gegevens van jouw kandidaat hebt achtergelaten, krijgt die een unieke registratielink toegestuurd. Om jouw kandidaat aan een mooie job te helpen hebben we uiteraard nog wat extra gegevens nodig. Eens die zijn ingevuld gaan we op zoek naar een passende job. Vinden we een match? Dan kan jij snel van de extra centjes genieten!

Geen bevestigingsmail ontvangen? Geen zorgen! Stuur een e-mail met jouw gegevens naar marketing@unique.be. We helpen je met een big smile.


*Bekijk de Actievoorwaarden 

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31