shadow

Zes bedrijfswaarden: van passie naar verbondenheid

Unique is een maatschappelijk betrokken organisatie. We inspireren elkaar dagelijks om de ambities van onze klanten, onze uitzendmedewerkers en onze eigen organisatie te realiseren. Deel onze bedrijfswaarden.

Passie

Ons vak gaat over mensen, mensen zoals u en ons. Mensen met onzekerheden en gebreken. Maar ook met passies en dromen. “Wat kun je?” is een belangrijke vraag. “Wat wil je bereiken?” is nog belangrijker.

Professionaliteit

We weten wat het vraagt om succes te boeken. We kennen de dunne lijn tussen goed en niet goed genoeg. We weten wat een sterke impact een nieuwe medewerker kan hebben. Daarom werken we professioneel.

Resultaatgerichtheid

We zijn resultaatgerichte professionals, net zoals u. We stellen duidelijke doelen. We sluiten heldere akkoorden. En we doen wat nodig is om te realiseren wat we beloven. Nooit minder, altijd meer.

Verbondenheid

We delen om praktische en doelgerichte oplossingen te bereiken. Zodat u uw werk beter doet. We willen u inspireren. We helpen u te zien en vinden wat u nodig hebt. Door samen te werken aan de volgende stap, want we zijn met elkaar verbonden.

Vooruitgang

We kijken niet enkel naar wat er is, maar naar wat er kan en zal zijn. We kijken naar gebruikelijke methoden en naar alternatieven. Slimmer. Beter. Efficiënter. Onze nieuwsgierigheid stuwt ons voort: we stoppen nooit, we blijven kijken en zoeken.

Diversiteit

Diversiteit verhoogt de slagkracht van bedrijven. Daarom is discriminatie geen keuze. Bij aanwerving of tewerkstelling mogen alleen talent en vaardigheden in aanmerking komen – ongeacht afkomst, geslacht of levensstijl van de kandidaten.
Ontdek via www.usgdiversityatwork.be hoe de medewerkers van Unique achter deze ethische keuze van USG People staan.

Mentaliteit:

Onze aanpak

U wilt dat uw HR-partner zich onderscheidt van de anderen. Unique doet dat door zich op u te richten én vooruit te kijken.

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31