shadow

Van partners naar meerwaarde

Unique biedt zijn klanten en kandidaten partnerships aan die een duidelijke meerwaarde kunnen betekenen.

Plan België

In 2015 engageert de Unique groep zich om 300 meisjes in Niger een jaar lang naar school te kunnen sturen. Als HR dienstverlenende organisatie voelen we ons dan ook meer dan maatschappelijk betrokken. Juist omdat ons vak om mensen draait.

Benieuwd hoe wij ons engageren voor Plan België?

Lees meer

Vormelek

Vormelek is een opleidingscentrum voor alle werkgevers en werknemers in de sector PSC 149.01. Mensen en bedrijven die actief zijn in de elektrotechnische sector kunnen hier terecht voor opleidingen en nieuwe toepassingen. Vormelek optimaliseert de opleidingsmogelijkheden voor elektrotechnici.

Voor meer informatie over Vormelek, klik hier.


Stroom-Opwaarts

De communicatiecampagne Stroom-Opwaarts zorgt ervoor dat de elektrotechnische sector een positief en aantrekkelijk imago heeft en dat steeds meer jongeren een studie en job kiezen die knettert van de elektriciteit.

Vier keer per jaar verschijnt Info Stroom. Deze Vormelek-nieuwsbrief brengt onderwerpen die bedrijven ondersteunen bij de uitbouw van een succesvol opleidingsbeleid.

Voor meer informatie over Stroom-Opwaarts, klik hier.

 

Van passie naar verbondenheid

Unique is een maatschappelijk betrokken organisatie. We inspireren elkaar dagelijks om de ambities van onze klanten, onze uitzendmedewerkers en onze eigen organisatie te realiseren.

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31