shadow

Wij maken het mogelijk ambities te realiseren

U start, u groeit, u bloeit. In elke fase is Unique uw partner. U geniet als bedrijfsleider of HR-manager van onze customer intimacy: onze deskundigheid, ons netwerk en onze kennis van de markt. Zodat u de ambities van uw organisatie én uzelf waarmaakt.

Persoonlijke aanpak voor al uw HR-behoeften

U krijgt van onze 200 medewerkers in 41 kantoren een persoonlijke aanpak op maat. Vindt u dat u voor al uw HR-behoeften bij eenzelfde partner terecht moet kunnen? Unique past precies bij u. We zijn de HR-specialist en kennispartner voor kmo’s en middelgrote bedrijven.

24/7 HR-services

U hebt 24/7 toegang tot onze HR-dienstverlening. Daarvoor maken we gebruik van innovatieve technologie. Tegelijk mag u rekenen op uitmuntende en persoonlijke ondersteuning. 

Onze visie: 

Alle oplossingen voor uw human resources

U vindt bij Unique een ruim assortiment HR-oplossingen, zowel via staffing solutions als HR-consultancy.

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31