shadow

Divisies van Unique: van vandaag naar morgen

Het brede kennis- en dienstenplatform van de Unique groep biedt klanten een ruim aanbod HR-diensten én deskundig advies op maat. Met rekruteringsoplossingen, projectsourcing, HR-expertise voor de zorgsector en hospitality services. Daardoor is Unique hun one stop shop advisor voor alle HR-oplossingen. Zo werken wij vandaag mee aan uw HR-strategie van morgen. De Unique groep bundelt vier sterke spelers: Unique, Unique Career, Express Medical en Receptel.

Express Medical

Flexibele oplossingen voor medisch personeel? Express Medical put uit een pool van meer dan 6.000 hoogopgeleide kandidaten in de gezondheidszorg. Voor de meest diverse medische en paramedische functies.

Receptel

Onthaal van onberispelijke kwaliteit? Receptel is dé specialist in hospitality: onthaal-, telefoon- en receptiediensten tot en met de complete organisatie van de ontvangst. Inclusief een back-up pool opgeleide medewerkers.

Unique Career

Tijdelijke expertise? Unique Career telt meer dan 150 projectmedewerkers voor functies in office, sales & marketing, human resources, customer care, logistiek en finance.

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31