shadow

 

Is de jeugd tegenwoordig...

Wie zijn de jongeren die binnenkort in uw bedrijf komen werken? Hoe overtuigt u hen? En wat vinden ze belangrijk? Zijn ze lui of intelligent? Zijn ze als digital native echt wel sterk? En vooral: wat verwachten ze van u als werkgever? Krijg een antwoord op al uw vragen in de white paper ‘Is de jeugd tegenwoordig...’, een gezamenlijk werk van Pedro De Bruyckere en Bert Smits.

Is de jeugd tegenwoordig...

Stoom uw organisatie nu klaar, de nieuwe generatie is er

Sinds kort betreedt Generation Y de arbeidsmarkt. Het is een generatie die veel belang hecht aan zelfontplooiing en een evenwichtige balans tussen werk en privé. Als werkgever probeert u hen best niet in het keurslijf van uw organisatie te passen. Denk toekomstgericht en maak uw organisatie zo toegankelijk mogelijk voor jongeren. Inspiratie genoeg in de white paper ‘Is de jeugd tegenwoordig...’.

U krijgt de white paper helemaal gratis

En we komen het u graag persoonlijk bezorgen. Driewerf hoera, want zo:

  • leert u de jongeren en hun verwachtingen beter kennen
  • krijgt u inspiratie om uw organisatie jongerenproof te maken
  • komt u in contact met een HR-partner die u aan het juiste talent helpt, en die de leefwereld van jongeren door en door kent.

Interesse? Boek een afspraak

We gebruiken uw telefoonnummer enkel om u te bellen om uw afspraak te bevestigen.
Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31