shadow

Aan de slag via Unique

Ben je werkzoekende of overweeg je een andere nieuwe job? Dan vind je op deze pagina's nuttige informatie over wat Unique voor je kan doen. We hebben tal van toffe vacatures in verschillende sectoren en regio's, zowel vast als tijdelijk, in onze database zitten.

Vast werk

Je weet welke job die bij je past? Je bent op zoek naar een vaste job? Ontdek wat de voordelen zijn van vast werk en hoe Unique je daarbij kan helpen.

Tijdelijk werk

Wil je wat ervaring opdoen of je wilt nog niet meteen langdurig werken voor hetzelfde bedrijf? Ontdek de voordelen van tijdelijk werk en hoe Unique je daarin kan bijstaan.

Deeltijds werk

Wil je minder werken dan een voltijdse baan? Een deeltijdse of parttime job is ideaal om het evenwicht tussen werk en privé leven te bewaren. Wij kunnen je daarbij helpen.

Studentenwerk

Je studeert nog en je wil graag een centje bijverdienen? Ook voor studenten hebben wij zowel vakantie- als weekendwerk. Ontdek hoe je via Unique kan werken als student.

Weekendwerk

Je hebt al een voltijdse baan of studie, maar in het weekend wil je wat bijverdienen? Unique heeft heel wat bedrijven die op zoek zijn naar weekendkrachten. Ontdek de voordelen van werken in het weekend bij Unique.
Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31

Uitgebreid vacatures zoeken