shadow

Jouw job? Onze specialisaties en divisies!

Welke job past het best bij jou? Je vindt snel de weg dankzij onze specialisaties en divisies.

Customer care

Als vlotte prater en een communicatief talent help je graag mensen? Dan heb jij het voortaan voor het zeggen. Dankzij Unique Customer Care.

Office

Je hebt commercieel en administratief talent. Dat komt meteen tot zijn recht in een kantoorbaan die je op het lijf geschreven is. Dankzij Unique Office.

Technicum

Zoek jij een job in de technische sector? Zit techniek je in de vingers? Puzzel jij graag een toestel uit duizenden onderdelen ineen? Dan zit een technische job je als gegoten. Dankzij Unique Technicum.

Human Resources

Je bent een HR-professional en zoekt tijdelijk of vast werk. Dat vind je zeker. Dankzij Unique Human Resources.

Finance

Heb je de ambitie om bij een multinational te werken? Bij een kmo, een fiduciaire, een auditbureau of een bank? De consultants van Unique Finance weten naar welke functies werkgevers in deze sector op zoek zijn.

Heb je liever een job in de zorgsector of als receptioniste of onthaalmedewerker? Of ben je wel te vinden voor tijdelijke projecten met een vast contract of een HR-functie?

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31

Uitgebreid vacatures zoeken