shadow

Ga als consultant aan de slag in diverse sectoren viaUnique Career.

Vind een job als consultant via Unique Career. We zetten jebij onze klanten aan het werk voor specifieke projecten die een bepaald niveau van expertise – en soms ervaring – vereisen. We zijn nu met 150 projectconsultants die we indelen in drie soorten teams: projectteam, ad-hocteam, freelanceteam.

Projectteam


Je hebt een mooi diploma maar weet nog niet goed wat je gaat doen. Wel ben je erop uit om op korte termijn veel ervaring op te doen als consultant bij uiteenlopende projecten en kennis te maken met verschillende bedrijfsculturen. Dankzij Unique Career proef je van het professionele werkveld. Je scherpt je competenties aan en bouwt ervaring op. Volop afwisseling, maar wel met de zekerheid van een vast contract.

Een job als project consultant bij Unique Career?

Ontdek meer over deze job

Ad-hocteams


Dankzij je ervaring ben je geïnteresseerd in specifieke projecten die bij je talent aansluiten. De duur van het project is meteen ook de duur van je contract.

Freelanceteam


Als freelance consultant sta je erop je professionele vrijheid te behouden. Tegelijk kijk je uit naar nieuwe uitdagende projecten. Dankzij je partnership met Unique Career krijg je die in de schoot geworpen. Bovendien leiden we ook administratief alles in goede banen. Daardoor kun je je helemaal concentreren op de uitvoering van die projecten en hoef je minder energie te stoppen in prospectie.

Unique Career als werkgever


Bij Unique Career begeleidt een vaste HR-collega je gedurende je loopbaan met één doel: je persoonlijke en professionele ontwikkeling. We stippelen voor jou een opleidingstraject uit met doelgerichte coaching en training. Je gaat aan de slag bij topbedrijven met een vast contract, aangevuld met een pakket aan extralegale voordelen. De administratie en betalingen verlopen vlot en je voelt je thuis in onze community dankzij het extranet, newsletters en events. Meer weten?

Functies voor projectconsultants


We hebben bij Unique Career 150 projectconsultants en we willen er nog meer. Daarom zoeken we bachelors en masters die minimaal drietalig zijn en vlot met de pc omspringen. Ervaring mag maar hoeft niet. We kijken vooral uit naar leergierige, ondernemende, flexibele en professionele young potentials.

Interesse in een job als Project Consultant in ons projectteam?

Laat meteen je CV achter.

Waarom werken bij het Unique Project Team?

Je bent zeker van interessante en uiteenlopende projecten waar je veel van opsteekt. Je krijgt coaching en training. We maken van jou een expert in je vakgebied.

Werken bij Unique Career?

Je maakt bij Unique Career deel uit van een inspirerende bende. Van een bedrijf dat zich dit jaar 'Trends Gazelle' mag noemen. We veroverden maar liefst de derde plaats in de categorie 'middelgrote ondernemingen' voor regio Antwerpen. Hiermee worden we bekroond als één van de sterkst groeiende ondernemingen in onze sector voor de afgelopen 5 jaar. Overtuigend, lijkt ons!

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31

Uitgebreid vacatures zoeken