shadow

Teken je contract digitaal

Al onze uitzendkrachten kunnen vanaf nu hun contract veilig en digitaal ondertekenen. Dit gaat sneller en het helpt om de papierberg te verkleinen.

Wil jij je contract ook digitaal ondertekenen?

Vermeld dit bij je volgende bezoek aan ons kantoor. Met een login en paswoord kan je als uitzendkracht snel en veilig je contract ondertekenen. Dit kan vanop je computer, tablet en zelfs smartphone. En beter nog: dit systeem van e-contracting is door Federgon, de overkoepelende federatie van alle uitzendkantoren, ontwikkeld. Dat wil zeggen dat jij, waar je ook werkt, via dit systeem je contracten kan ondertekenen. Bovendien kan je als uitzendkracht te allen tijde al jouw contracten raadplagen via www.interimsign.be.

Ontdek hoe vlot je digitaal kan tekenenZoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31

Uitgebreid vacatures zoeken