shadow

Onze aanpak:
van eerste contact naar sterk vertrouwen

Je bent uniek en zoekt een job op jouw manier. Misschien moet zo'n job in de eerste plaats leuk zijn. Of ben je een vakman die nú aan de slag wil? Het kan ook dat je brandt van ambitie om carrière te maken. In al die gevallen stemmen we bij Unique onze aanpak op jou af. Dat merk je al van bij het eerste contact.

Unique kijkt verder dan je cv:

Onze STAR-techniek voor jouw job

Onze consultants worden getraind op basis van de STAR-interviewtechniek (Situatie, Taak, Actie, Resultaat). Via een analyse van een specifieke situatie waarvoor een bepaalde competentie is gevraagd, kan deze techniek het succes van een kandidaat voorspellen in een gelijkaardige context binnen zijn toekomstige professionele omgeving. Het gedrag dat een kandidaat toonde in zijn verleden is het vertrekpunt van de techniek en wordt kritisch in vraag gesteld. Daardoor kunnen onze consultants jouw Unique Profile optimaal koppelen aan een vacature.

STAR staat voor:

 • Situatie

  Als interviewer zoekt u naar een duidelijk beeld van een situatie waarin de gevraagde competentie nodig was. De kandidaat moet op zoek gaan naar een concreet voorbeeld. Deze situatie kan gekozen zijn uit een vorige werkervaring maar kan ook een relevante situatie zijn uit de privésfeer.
 • Taak

  “Wat waren je specifieke taken binnen deze situatie? Wat was je rol?”
 • Actie

  “Welke resultaten heb je bereikt?”
 • Resultaat

  “Welke acties heb je ondernomen?”

Kom langs in het Unique kantoor in je buurt

Wil je graag persoonlijk advies van onze consultants? We nemen graag de tijd om te kijken wat je wilt en je Unique Profile op te stellen.

Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31

Uitgebreid vacatures zoeken