shadow

Werken bij TVH?

TVH is de logistieke partner bij uitstek. Met klanten in meer dan 170 landen. TVH biedt zijn klanten een full service aan in onder andere: material handling, onderdelen, accessoires, verhuur, herstellingen,... Voor TVH zijn we niet enkel op zoek naar helden in de logistiek. Ook vacatures in aankoop, sales, IT, marketing, finance en andere ondersteunende diensten komen aan bod.

Jouw carrière bij TVH

Ga je aan de slag bij TVH? Dan zal je deel uitmaken van een internationaal bedrijf met een familiaal karakter. TVH stelt zijn mensen centraal. Daarom wordt er veel belang gehecht aan opleidingen. Omdat TVH gelooft dat mensen de kans moeten krijgen om te groeien. Binnen de huidige job. Of intern doorgroeien en een nieuwe uitdaging aangaan.


Een extra troef

Naast een uitdagende job in een internationale werkomgeving, geniet je bij TVH van tal van andere extra's.
  • Je zal deel uitmaken van een dynamisch team.
  • Je komt terecht in een innovatieve, vooruitstrevende en technische omgeving.
  • Je kan genieten van talrijke ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Je zal werken in een flexibele arbeidsregeling met aandacht voor een goed evenwicht tussen werk en privé.
  • Je krijgt een aantrekkelijke verloning, aangevuld met extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bedrijfsrestaurant, ...

Locatie TVH Belgïe

Het Belgisch hoofdkantoor is gelegen vlak aan de E17 in de Brabantstraat in Waregem.
Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31

Uitgebreid vacatures zoeken