shadow

Werken bij Estée Lauder?

Estée Lauder is een toonaangevend cosmeticabedrijf dat bekend staat om kwalitatieve producten voor de verzorging van huid en haar, parfums en make-up. Sinds de oprichting in 1965 is de site in Oevel uitgegroeid tot de grootste Europese vestiging, met zo’n 900 medewerkers. Voor Estée Lauder zoeken we vooral straffe productiemedewerkers, maar ook talent in andere disciplines.

Jouw carrière bij Estée Lauder

Estée Lauder staat niet stil en ontplooit heel wat activiteiten. De goed bereikbare locatie in de groene Kempen biedt daarom een brede waaier aan jobs binnen alle denkbare disciplines. De beste producten en de beste ideeën komen niet zonder ondernemende en gemotiveerde medewerkers. Wil je het beste van jezelf geven en je carrière naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij Estée Lauder aan het juiste adres.

Een extra troef

Naast een carrière in een groeiende internationale omgeving, geniet je bij Estée Lauder van een aantrekkelijk salaris aangevuld met tal van extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, shopbons, ADV-dagen en toegang tot het bedrijfsrestaurant.
Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31

Uitgebreid vacatures zoeken