shadow

Topwerkgevers

Werk zoeken. Een vacature vinden. Met je nieuwe job beginnen. Allemaal goed, maar jij bent niet op zoek naar zomaar een job. Je wilt werken bij een aantrekkelijk bedrijf, een stabiele werkgever.

Aantrekkelijke werkgevers, geselecteerd door Unique


Je vindt misschien de job van je leven, maar je leven is méér dan je job alleen. Dat weet Unique als geen ander. Daarom bemiddelen wij voor de beste en aantrekkelijkste bedrijven in België. Want niet alleen je cv is belangrijk, ook de secundaire arbeidsvoorwaarden: vrije dagen, goede verzekeringen, aangename collega's, opleidingen …

Zoek je een job bij aantrekkelijke werkgevers? Hieronder vind je een selectie van bedrijven die een beroep doen op Unique.


Zoek een Unique kantoor in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk personeel. De focus ligt binnen Unique op Office, Customer Care, Finance, Technicum en Human Resources. Met meer dan 40 kantoren in heel België is er altijd een Unique-kantoor in de buurt. Bekijk de vacatures.

Erkenningsnr: VL VG. 566/BUO | BRU 00218-406-20121108 00218-405-20121108 | WAL W.INT.031 W.RS.31 W.SO.31

Uitgebreid vacatures zoeken